تاریخ : يکشنبه 2 مهر 1396

استقرار بیمارستان صحرائی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی در شهرستان قطور

دکتر محمد منتظرمسئول بیمارستان صحرایی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان از استقرار چهار دستگاه چادر بیمارستان صحرایی برای ارائه خدمات پزشکی در شهر قطور خبرداد..
استقرار بیمارستان صحرائی  مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی  در شهرستان  قطور در استان آذربایجان غربی
روابط عمومی دانشگاه از استقرار چهار دستگاه چادر بیمارستان صحرایی برای ارائه خدمات پزشکی در شهر قطور خبرداد.. دکتر محمد منتظرمسئول بیمارستان صحرایی مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان افزود این خدمات توسط بیمارستان شهید محلاتی تبریز و همکاری مرکز اورژانس استان  در منطقه محروم قطور ادامه خواهد یافت.

• توسط اقای ادهم
  • در 1396/07/02