rahbari
تاریخ : يکشنبه 26 شهريور 1396

پیام رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی به مناسبت ۲۶شهریور

َ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا

و هـر كـسی نفسی را زنـده كـنـد گويا همه مردم را زنده كرده است

فرصت خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید.

بی شک با افزایش روند رو به رشد سوانح و حوادث امروزه بیش از هر زمان دیگر نیاز به خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس می شود .

همکاران محترم در بیشتر مواقع شما اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین حاضر می شوید و حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرید.

فرارسیدن 26 شهریور ماه، روز فوریتهای پزشکی را به همه همکاران گرانقدر فوریتهای پزشکی و اورژانس 115 تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند منان سعادت و سلامت را برای آنها آرزومندیم.

دکترفرزاد رحمانی
رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان آذربایجان شرقی