تاریخ : چهارشنبه 22 شهريور 1396

برگزاری آزمون نهایی دوره آموزشی مدیران بیمارستانهای دولتی کشور

آزمون نهایی دوره آموزشی مدیران بیمارستانهای دولتی کشور امروز چهارشنبه 22 شهریور ماه در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ،آزمون نهایی دوره آموزشی مدیران بیمارستانهای دولتی کشور امروز چهارشنبه 22 شهریور ماه 96 به طور همزمان در 8 قطب آموزشی کشور در حال برگزاری است. این آزمون در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مرکز آموزش مدیریت ملی کشور از ساعت 8:30 شروع و تا ساعت 16 ادامه خواهد داشت. در این آزمون 29 نفر از مدیران بیمارستانهای قطب تبریز (منطقه 2 آمایشی و استانهای زنجان و کردستان) باهم به رقابت پرداختند. امید آنکه تلاشها و زحمات کلیه عوامل علمی و اجرایی و همچنین مدیران محترم بیمارستانها به ثمر نشسته و تحولات مهم و اساسی در نظام مدیریت بیمارستانی و کل نظام سلامت کشور را شاهد باشیم.

• توسط علی همراهی
  • در 1396/06/22