0 افتتاح بخش ldr ( بخش زایمان ) بیمارستان امام حسین (ع) هشترود. - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

تاریخ آخرین بروزرسانی : يکشنبه سوم تير 1397 ساعت 11:28
تاریخ : پنجشنبه 9 شهريور 1396

افتتاح بخش ldr ( بخش زایمان ) بیمارستان امام حسین (ع) هشترود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه ۸ شهریور ودر آخرین روز هفته دولت، با حضورامام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان هشترودبخش ldr (بخش زایمان ) بیمارستان امام حسین (ع) این شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت .
بنابر این گزارش، برای راه اندازی و تجهیز این بخش ۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
درپایان مراسم مسئولین حاضر در مراسم ، از بیماران بخشهای بستری و بیماران دیالیزی این بیمارستان عیادت نموده و از دکتربابایی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هشترود به جهت تلاشهای مستمر در بهبود وضعیت بیمارستان و جذب خیر جهت ساخت کلینیک تخصصی تجلیل بعمل آمد .

• در پنجشنبه 9 شهريور 1396
  • ساعت 09