rahbari
تاریخ : پنجشنبه 9 شهريور 1396

افتتاح بخش ldr ( بخش زایمان ) بیمارستان امام حسین (ع) هشترود.

همزمان با هفته دولت بخش ldr بیمارستان امام حسین (ع) هشترود مورد بهره برداری قرارگرفت
افتتاح بخش ldr ( بخش زایمان ) بیمارستان امام حسین (ع) هشترود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه ۸ شهریور ودر آخرین روز هفته دولت، با حضورامام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان هشترودبخش ldr (بخش زایمان ) بیمارستان امام حسین (ع) این شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت .
بنابر این گزارش، برای راه اندازی و تجهیز این بخش ۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
درپایان مراسم مسئولین حاضر در مراسم ، از بیماران بخشهای بستری و بیماران دیالیزی این بیمارستان عیادت نموده و از دکتربابایی سرپرست شبکه بهداشت ودرمان هشترود به جهت تلاشهای مستمر در بهبود وضعیت بیمارستان و جذب خیر جهت ساخت کلینیک تخصصی تجلیل بعمل آمد .

• توسط ایرج خانی
  • تایید شده امیرسینا فقیهی