تاریخ : يکشنبه 29 مرداد 1396

برگزاری جلسه تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بیماری های غیر واگیر

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت استان دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان ضمن عرض خیر مقدم بر اهمیت همکاری های بین بخشی در خصوص برنامه های بیماریهای غیرواگیر و مشارکت در تنظیم برنامه عملیاتی تاکید نمودند.
دکتر شعربافی رئیس گروه کارشناسان بیماریهای غیرواگیر مرکز بهداشت استان نیز در مورد سند ملی بیماریهای غیرواگیر توضیحاتی مبسوطی را ارائه نمودند.
گفتنی است در پایان از شرکت کنندگان، در خصوص تدوین برنامه عملیاتی و اهداف 15 گانه سند ملی نظرسنجی شده و با بحث گروهی مسئولیت برگزاری کارگروه های تخصصی اهداف 15 گانه تعیین گردید.

• تایید شده فاطمه دایی
  • در 1396/05/31