rahbari
تاریخ : شنبه 28 مرداد 1396

مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران:

تقویت فرهنگ ایثار و شهادت ضروری است
مشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران بر تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، سید محمد هادی موسوی در آیین تجلیل از ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد:
یکی از مولفه های مهم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حفظ منزلت ایثارگران تجلیل از آنان است. صله ی ارحام در آموزه های دینی ما نیز به تجلیل از اقوام نزدیک اشاره دارد.
وی افزود: تجلیل حضوری ارج و قرب بیشتری دارد و تاکید علمای دینی ما همواره بر حضوری سر زدن به آشنایان است و در تجلیل از ایثارگران نیز تجلیل حضوری ارزش بیشتری دارد.
وی با اشاره به ماشینی شدن زندگی و عصر حاکمیت فضای مجازی عنوان کرد: سبک زندگی جدید سبب شده است تا حدودی از ارزش های اخلاقی و آموزه های دینی دور شویم. دفاع از کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس برگرفته از پایبندی به آموزه های دینی بود و امروزه نیز باید این ارزش های دینی در جامعه ی ما پررنگ تر شوند.
موسوی با ارائه ی گزارش عملکرد در حوزه ی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بزرگداشت روز شهید بیان کرد: وزیر بهداشت در راستای اجرایی نمودن تاکیدات رهبری و ماده 63 قانون خدمت رسانی اقداماتی را انجام داده اند که  دیدار با خانواده ی خبرنگار شهید محسن خزائی، مادر سه شهید در کاشان، خانواده های شهدای مدافع حرم و جانباز 70 درصد از آن جمله هستند.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری المپیاد ورزشی جانبازان با مشارکت حدود 700 نفر از جانبازان که در ساری برگزار شد و گرامیداشت روز شهید در 22 اسفند ماه در شهرهای مختلف و رونمایی از کتب ایثارگران از سایر اقدامات انجام شده به منظور ترویج فرهنگ  ایثار و شهادت است.
وی خاطرنشان کرد: حدود 41هزار ایثارگر در وزارت بهداشت و 12هزار دانشجوی ایثارگر در این وزارت داریم و امید است خدمات شایان تقدیری به این ایثارگران ارائه شود.

آلبوم تصاویرمشاور وزیر بهداشت در امور شاهد و ایثارگران:

• توسط بهزاد محمدعلیزاده
  • در 1396/05/28