تاریخ : شنبه 21 مرداد 1396

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جشنواره عمران سلامت تبریز

دولت فعلی بیشترین توجه رابه بهداشت و درمان داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جشنواره عمران سلامت تبریز گفت : دولت فعلی بیشترین توجه رابه بهداشت و درمان داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جشنواره عمران سلامت تبریز که در تالار شهید شایانمهر دانشکده پزشکی برگزار شد ، گفت : دولت فعلی بیشترین توجه رابه بهداشت و درمان داشته است.
وی ضمن تقدیر از دکتر صدر السادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همکارانشان گفت : تحول بزرگی در حوزه سلامت اتفاق افتاده است و مهم این است که این کارها استمرار پیدا کند لذا مدیریت منابع باید بصورت جدی اتفاق بیفتد .
دکتر پزشکیان افزود : با این حجم وسیع اعتباراتی که به حوزه سلامت اختصاص می یابد ضرورت مدیریت منابع آشکار می شود .

آلبوم تصاویردولت فعلی بیشترین توجه رابه بهداشت و درمان داشته است.

• توسط علی همراهی
  • در 1396/05/21