تاریخ : پنجشنبه 22 تير 1396

اخذ گواهينامه و مجوز پذيرش بيماران بين الملل مركز قلب شهید مدنی تبریز

مركز قلب شهید مدنی تبریز،گواهينامه و مجوز پذيرش بيماران بين الملل از اداره گردشگري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كشور را اخذ کرد.
به گزارش روابط عمومي مركز قلب شهید مدنی تبریز، پيرو پیگیری های واحد دپارتمان پذيرش بيماران بين الملل مركز، گواهينامه و مجوز پذيرش بيماران بين الملل از اداره گردشگري سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كشور اخذ گرديد.
دكتر محمد علی فیروزی مدیر مرکز قلب شهید مدنی با اعلام این خبر گفت:  اخذ اين گواهي اعتبار بخشي علاوه بر ارتقاء سطح كيفيت خدمات مركز ، گام مهمي در عرصه رقابت بين المللي و جذب بيماران و گردشگران سلامت از كشورهاي همجوار منطقه خواهد بود.

• توسط سجاد افسری
  • تایید شده فاطمه دایی