rahbari
تاریخ : سه شنبه 20 تير 1396

تقدیر از رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، در جشنواره عمران سلامت که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران برگزار شد از دکتر صومی به خاطر اجرای بموقع و کیفی پروژه های عمرانی دانشگاه با اهدای تندیس تقدیر شد.
بر پایه این گزارش اهدای این تندیس توسط وزیر بهداشت به پاسداشت از زحمات رئیس دانشگاه در پیشبرد پروژه های عمرانی دانشگاه از قبیل : بلوک های زایمانی ، بخش های ویژه ، کلینیک های تخصصی و ... بوده است.

آلبوم تصاویردر جشنواره عمران سلامت از دکتر صومی به خاطر اجرای بموقع و کیفی پروژه های عمرانی دانشگاه تقدیر شد

• توسط علی همراهی
  • در 1396/04/20