تاریخ : سه شنبه 20 تير 1396

در جشنواره عمران سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، جشنواره عمران سلامت در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی و با حضور رئیس جمهور، وزیر بهداشت، نمایندگان مجلس، روسا ، مدیران و مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

این همایش با سخنرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به نمایندگی از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز به کار کرد.
دکترمحمد حسین صومی در صحبت‌های خود با تشکر از توجه دولت یازدهم به حوزه سلامت، کسب عنوان رئیس جمهور سلامت را به رئیس جمهور تبریک گفت و با برشمردن تعدادی از اقدامات دولت یازدهم در حوزه سلامت اظهار داشت: کاهش هزینه‌های درمان و دارو، تجهیز و ساخت بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی در سراسر کشور، جلوگیری از اتلاف وقت مسئولین جهت رسیدگی به مشکلات سلامت مردم، ایجاد اشتغال در صنعت ساختمان در حوزه سلامت و بیمه کردن قشر آسیب پذیر از جمله اقدامات دولت یازدهم بود اما آنچه حوزه بهداشت را در حال حاضر با مشکل روبرو کرده است علاوه بر کمبود اعتبار، نبود یک سیستم جامع در این حوزه است.
وی در ادامه صحبت‌های خود ضمن اعلام آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برای ادامه و به سرانجام رساندن طرح تحول سلامت، از رئیس جمهور خواست تا دستور وصول هر چه سریع‌تر مطالبات به حوزه بهداشت را صادر کنند.

آلبوم تصاویررئیس دانشگاه در حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت به نمایندگی از روسای دانشگاههای کشور سخنرانی کرد

• توسط علی همراهی
  • در 1396/04/20