rahbari
تاریخ : يکشنبه 4 تير 1396

با حضور رییس دانشگاه

مراسم اختتامیه ترتیل خوانی قرآن کریم در مسجد رسول الله (ص) دانشگاه برگزار شد

مراسم ترتیل خوانی قرآن کریم در این مسجد همه روزه و از آغاز ماه پر برکت رمضان از ساعت 15 الی 17 انجام می شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، مراسم ترتیل خوانی قرآن کریم به همت  اداره توسعه فعالیتهای قرآن و عترت (ع) دانشگاه علوم پزشکی تبریزدر طول ماه مبارک رمضان در مسجد رسول الله (ص) دانشگاه برگزار شد؛ با حضور رئیس دانشگاه ، مسئولین ، اساتید،  کارکنان  و فعالین قرآنی این دانشگاه پایان یافت.
همچنین در پایان این مراسم از فعالان قرآنی و قاریان نونهال حافظ  قرآن تجلیل شد.

آلبوم تصاویرمراسم اختتامیه ترتیل خوانی قرآن کریم در مسجد رسول الله (ص) دانشگاه برگزار شد

• توسط علی همراهی
  • در 1396/04/04