rahbari
تاریخ : يکشنبه 28 خرداد 1396

همزمان با شبهای پرفض قدر

ایستگاه سلامت در مساجد سطح شهر تبریز

همزمان با مراسم روحانی و پرفیض لیالی قدر در مساجد سطح شهر تبریز ایستگاه سلامت تشکیل شد. در این حرکت خداپسندانه که با پشتیبانی بسیج جامعه پزشکی و مرکز آموزشی درمانی چشم پزشکی نیکوکاری انجام شد، برای شب زنده داران این مساجد خدمات اولیه بهداشتی از قبیل کنترل وزن، فشارخون ، قند خون و مشاوره سلامتی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نیکوکاری تبریز، همزمان با مراسم روحانی و پرفیض لیالی قدر در مساجد سطح شهر تبریز ایستگاه سلامت تشکیل گردید.
در این حرکت خداپسندانه که با پشتیبانی بسیج جامعه پزشکی و مرکز آموزشی درمانی چشم پزشکی نیکوکاری انجام شد، برای شب زنده داران این مساجد خدمات اولیه بهداشتی از قبیل کنترل وزن، فشارخون ، قند خون و مشاوره سلامتی انجام گردید.
 ساعی مجری این طرح گفت: این برنامه در سه مسجد در شهر تبریز برای اولین بار در این زمان انجام شد. و استقبال خوبی از سوی مردم به عمل آمد. ایشان از همکاری مسئولین بسیج جامعه پزشکی و مدیریت و دیگر مسئولین مرکزآموزشی درمانی  نیکوکاری که پشتیبانی های لازم را به عمل آوردند تشکر کردند.
  • توسط رحیم نورآئین
  • تایید شده فاطمه دایی