rahbari
تاریخ : دوشنبه 29 خرداد 1396

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تبریز گفت:

برخی عزت خود را در حقیر کردن دولت و ضعیف نشان دادن دولت می‌بینند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترقاضی زاده هاشمی در آیین افتتاح پروژه‌های درمانی، رفاهی ، دانشجویی و اداری در تبریز اظهار کرد: برخی عزت خود را در حقیر کردن دولت و ضعیف نشان دادن دولت می‌بینند و با فریب افکار عمومی ، وعده های غیر عملی می دهند و دست به هر اقدامی می زنند تا اقدامات و خدمات به مردم را کم رنگ جلوه دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترقاضی زاده هاشمی در آیین افتتاح پروژه‌های درمانی، رفاهی و دانشجویی در تبریز اظهار کرد: با این که شیعه‌ی حضرت علی (ع) هستیم، حکومت ما با حکومت شیعه‌ی علوی فاصله‌ دارد .
وی بیان کرد: در نظام اسلامی، قدرت طلبی که برگرفته از هوس‌ها و امیال انسانی باشد پسندیده نیست و آمریکا و انگلیس مصداق قدرت طلبی ناشی از هوس هستند.
وی با اشاره به فرمایشات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، عنوان کرد: خدمت به خلق عبادت است و هر کسی با دروغ گویی و اتهام زنی در روند خدمت رسانی به مردم اخلال ایجاد کند از ما نیست.
وی افزود : متاسفانه این عادت‌های زشت جزو ارزش‌های اخلاقی شده و برخی در زندگی روزمره‌ی خود بارها دست به نفاق، دروغ و فریب افکار عمومی می‌زنند.
دکترقاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: برخی عزت خود را در حقیر کردن دولت و ضعیف نشان دادن دولت می‌بینند و با فریب افکار عمومی ، وعده های غیر عملی می دهند و دست به هر اقدامی می زنند تا اقدامات و خدمات به مردم را کم رنگ جلوه دهند. .
وی در پایان تأکید کرد: باید از تمامی ظرفیت‌های کشور استفاده کرده و به رأی مردم احترام بگذاریم. این حجم از بیکاری، طلاق و اعتیاد شایسته‌ی کشور ما نیست؛ چرا که نام امیرالمومنین (ع) بر تارک کشور ما نقش بسته است و امید است تا با هماهنگی و یاری کردن هم در راستای حل مشکلات گامی به جلو برداریم.

آلبوم تصاویربرخی عزت خود را در حقیر کردن دولت و ضعیف نشان دادن دولت می‌بینند

• توسط علی همراهی