rahbari
تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1396

انتقال محل درمانگاه فوق تخصصی قلب و عروق شهید مدنی تبریز

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب شهید مدنی تبریز، درمانگاه فوق تخصصی این مرکز به محل جدید خود انتقال یافت.
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب شهید مدنی تبریز، درمانگاه فوق تخصصی این مرکز به  محل جدید خود انتقال یافت. دکتر فیروزی مدیر مرکز شهید مدنی با اعلام این خبر گفت: به دلایل مستهلک شدن ساختمان قدیمی که در خارج از مرکز واقع شده بود، در داخل بیمارستان فضایی به وسعت 1200 متر نوسازی، تجهیز و به درمانگاه اختصاص یافت. وی گفت درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی  قلب و عروق شهید مدنی با اساتید داخلی ، جراحی و کاردیولوژیست به طور متوسط  روزانه به  82  نفر بیمار ارائه خدمات می نماید.

• توسط سجاد افسری
  • تایید شده فاطمه دایی