تاریخ : شنبه 20 خرداد 1396

سازمان بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجانشرقی برگزار نمود:

ویزیت رایگان و توزیع بسته های غذایی به نیازمندان در ماه مبارک رمضان

به مناسبت ایام پرفضلیت ماه مبارک رمضان باحضوربیش از یازده پزشک فوق تخصص ، متخصص وعمومی درروستای باغ معروف تبریز ،ویزیت رایگان انجام شد.

به مناسبت ایام پرفضلیت ماه مبارک رمضان باحضوربیش از یازده پزشک فوق تخصص ، متخصص وعمومی در رشته های : داخلی ، ارتوپدی ، عفونی، آلرژی ، خون ،  کودکان ، قلب ، زنان وزایمان وعمومی وباحضور مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه عاشورا دکترمحمد ایرجیان  درروستای باغ معروف تبریز ،ویزیت رایگان انجام شد.
 این برنامه که بعداز برگزاری نمازجماعت ظهر وعصر آغاز شد با استقبال مردم آن منطقه مواجه شد.
پایان بخش این برنامه ، بازدید ازچندخانواده مستمند واهدای بیش از ۵۰بسته غذائی به اهالی روستای باغ معروف بود.

آلبوم تصاویرویزیت رایگان و توزیع بسته های غذایی به نیازمندان در ماه مبارک رمضان

• توسط علی همراهی