تاریخ : يکشنبه 7 خرداد 1396

توسط معاونت غذا و دارو تبریز برگزار شد:

دوره آموزشی آشنایی با روش های نمونه برداری در کنترل غذا ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دوره آموزشی یک روزه آشنایی با روش های نمونه برداری غذا ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برای کارشناسان نظارتی این معاونت و شبکه های بهداشت شهرستان های استان برگزار گردید.
 دکتر علی اصغر حمیدی مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو و خانم دکتر لطفی پور از اساتید گروه کنترل دارو دانشکده داروسازی در این دوره آموزشی نمونه برداری بر اساس نوع محصول و فرایندهای توقیف و زمان بندی های آن را به کارشناسان حاضر آموزش دادند. همچنین در ادامه قوانین جدید آزمایشگاهی و کنترل نقاط بحرانی در محصولات خوراکی و آشامیدنی توضیح داده شد.

آلبوم تصاویرتوسط معاونت غذا و دارو تبریز برگزار شد:

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1396/03/07