rahbari
تاریخ : چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396

کشف و پلمب واحد تولید آبلیمو غیر مجاز در تبریز

کشف و پلمب واحد تولید آبلیمو غیر مجاز در تبریز توسط معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز کارشناسان این معاونت در راستای مبارزه با واحدهای غیر مجاز و قاچاق کالا و حمایت از تولیدات مجاز داخلی بعد از شناسایی اولیه محل تولید آبلیموی غیر مجاز در تبریز در اقدامی غافلگیرانه با همکاری مامورین آگاهی به این محل وارد شده و مقادیر زیادی آبلیموی غیر مجاز تولید شده را کشف کردند. در این محل ضمن کشف مقادیر زیادی آبلیموی بسته بندی شده و فله ای غیر مجاز مقادیر زیادی رنگ صنعتی و اسانس غیر مجاز و برچسب جعلی نیز کشف و توقیف شد. در ادامه محل مورد نظر از طرف کارشناسان معاونت غذا و دارو پلمب و مامورین آگاهی حاضر در  محل،  کارکنان درگیر در این کارگاه را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند.
آلبوم تصاویرکشف و پلمب واحد تولید آبلیمو غیر مجاز در تبریز

• توسط آمنه سلیمی