تاریخ : سه شنبه 19 ارديبهشت 1396

آیین تقدیر و تجلیل از عوامل حفاظت فیزیکی نمونه دانشگاه

اولین آیین تقدیر و تجلیل از عوامل حفاظت فیزیکی نمونه دانشگاه توسط مدیریت حراست دانشگاه و با حضور رئیس و قائم مقام دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون بهداشت و مسئولین اداره کل اطلاعات استان و با شرکت جمعی از مسئولین حراست ها و نگهبانان شاغل در واحد های تابعه استان در محل تالار لک دانشکده دندانپزشکی برگزار و در پایان مراسم از 50 نفر از نگهبانان نمونه استان تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکر است بیش از 25 درصد از کلیه عوامل حفاظت فیزیکی شاغل در ادارات استان، در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مشغول به خدمت می باشند.

آلبوم تصاویرآیین تقدیر و تجلیل از عوامل حفاظت فیزیکی نمونه دانشگاه

• توسط داود موسوی