تاریخ : دوشنبه 18 ارديبهشت 1396

ازدواج، در موفقیت فردی و اجتماعی اهمیت زیادی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: ازدواج موفق در حوزه موفقیت فردی و اجتماعی اهمیت زیادی دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر محمد حسین صومی رئیس دانشگاه در جشن ازدواج دانشجویی در تالار شهید شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: از گذشته‌های دور، در کشور ما، روحانیت محترم نقش مهمی در تشویق به ازدواج جوان‌ها و کمک به آنها در انتخاب آگاهانه داشته و دارد، خوشحالیم که این مسئله در دانشگاه ما نیز خود را نشان داده و دفتر نهاد رهبری پیگیر و تشویق کننده به ازدواج دانشجویان است.
وی اضافه کرد: انسان در لحظات مختلفی از زندگی احساس خوشبختی می‌کند و ازدواج موفق یکی از ارکان مهم و پایه‌های اصلی احساس رضایت در زندگی است.
وی ادامه داد: برخی از افراد برنامه‌ریزی برای ازدواج را به بعد از اتمام تحصیل و پیدا کردن شغلی با درآمد بالا، موکول می‌کنند، این مسئله دلیل وجود خیل عظیم مجرد‌های با سن بالا در جامعه ما است، برنامه‌ریزی‌های اجتماعی و فرهنگی باید در راستای تقابل با تاخیر ازدواج جوانان صورت بگیرد.
گفتنی است بیستمین جشن بزرگ ازدواج دانشجویی همزمان با روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان در تالار شهید شایانمهر دانشگاه برگزار شد .

آلبوم تصاویرازدواج، در موفقیت فردی و اجتماعی اهمیت زیادی دارد

• توسط علی همراهی