تحت پوشش قرار گرفتن سه هزار و ٥٠٠ بیمار روانى در استان جزیی از اقدامات و فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکترشبستری درهمایش حمایت طلبى در حوزه سلامت روانى - اجتماعى در ششمین روز هفته سلامت در تالار پتروشیمى تبریز گفت: افتتاح همزمان 1000 تخت روانپزشکی وتحت پوشش قرار گرفتن سه هزار و ٥٠٠ بیمار روانى در استان جزیی از اقدامات و فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز است .
وى افزود: پس از استقرار دولت تدبیر و امید، بخشى بزرگی از مشکلات سلامت رفع شده ولى راه طولانى تا رفع کامل تمامى مشکلات در پیش داریم.
وى با اشاره به اهمیت توجه به نشاط اجتماعى در جامعه تصریح کرد: خلاء نشاط اجتماعى در جامعه منجر به افزایش افسردگى مىشود، ولى با اتخاذ تصمیمات عملیاتى مناسب در این زمینه مىتوان در درجه اول، امید به زندگى را افزایش داده و پس از آن به سمت پیشرفت همه جانبه جامعه حرکت کرد.
معاون سیاسى و امنیتى استاندار آذربایجانشرقى در بخشى از سخنان خود با بیان اینکه نشاط اجتماعى یک کالاى لوکس نیست، بلکه یک ضرورت اجتماعى است، عنوان کرد: اگر نشاط اجتماعى در جامعه کاهش یابد شاید افزایش اختلالات روانى خواهیم بود که زیبنده جامعه ما نیست.
شبسترى عنوان کرد: در حال حاضر و در کشورهاى توسعه یافته و در حال توسعه، افسردگى به شدت در حال افزایش است و به یکى از مشکلات عمده تبدیل شده است.
بر اساس گفته این مقام مسئول تغییراتى که در حوزه سبک زندگى، رفتارهاى اجتماعى و ... ایجاد شده در افزایش میزان افسردگى اجتماعى موثر مىباشد .
وى با اشاره به اقدامات ارزشمند دولت یازدهم در حوزه بهداشت و سلامت تصریح کرد: اقدامات ارزشمند دولت در این حوزه به حدى ارزشمند است که عنوان دولت سلامت محور بعد از انقلاب را به این دولت اطلاق کردهاند؛ چرا که پرداختى از جیب مردم به کمترین میزان ممکن کاهش پیدا کرده است.
وى در بخشى از سخنان خود با تاکید بر لزوم حضور حدأکثرى مردم در انتخابات آتى، افزود: دولت یازدهم هیچ گونه نگاه حذفى به جریانات سیاسى ندارد و مى خواهد همه با هر تفکر و سلیقهاى که دارند در انتخابات شرکت کنند.
شبسترى ادامه داد: برخىها تلاش مىکنند که مردم را ناامید کنند و انواع اقسام تهمتها و دروغ ها را در حق دولت بگویند که عملکرد آنان جاى تاسف دارد. لزوم آموزش فرهنگ استفاده از فضاى مجازى به جاى فیلترینگ، افزایش نشاط اجتماعى اقشار مختلف مردم در جامعه و پرهیز از هر گونه اقدامات سلبى در جامعه از دیگر تاکیدات شبسترى در این جلسه بود.
شایان ذکر است : درهمایش حمایت طلبی حوزه سلامت روانی و اجتماعی از صدا وسیما – تامین اجتماعی –بهزیستی-آموزش و پرورش - اداره ورزش و جوانان استان بعنوان شرکای سلامت تقدیر و قدرانی بعمل آمد .
آلبوم تصاویر همایش حمایت طلبی در حوزه سلامت روانی اجتماعی درششم