تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سوم خرداد 1397 ساعت 19:12
تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396

گزارش کارگاه انتقال و ترجمان دانش

کارگاهی با عنوان "انتقال و ترجمان دانش" با حضور استاد محترم جناب آقای دکتر رشیدی معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه روز پنجشنبه مورخه 96/1/31 در محل کتابخانه مرکزی برگزار گردید . شرکت کنندگان در این کارگاه معاونین آموزشی و معاونین تحقیقات و فناوری دانشکده ها  به همراه کارشناسان مربوطه و تعدادی از هیئت علمی محترم دانشگاه  بودند تعداد نفرات شرکت کننده در این کارگاه 67 نفر بوده است. هدف از برگزاری این کارگاه این بود که با توجه به این که ترجمان دانش در کشور ما پدیده‌ای نسبتاً ناشناخته و جدید است، تحلیل مفهوم حاضر می‌تواند با واضح‌سازی مفهوم راه را برای انجام فعالیت‌های گسترده‌تر تحقیقاتی و ساخت ابزارهای پژوهشی در جهت شناسایی موانع، تسهیلگرها و مقدمات اجرایی لازم هموار سازد.

• در چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396
  • ساعت 12