تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

عیادت نماینده هیئت دولت از مصدومین حادثه سیل استان آذر بایجان شرقی

دکتر ایرج حریرچی به نمایندگی از طرف هیئت دولت به همراه هیئت همراه ورییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز قبل از ظهر روز شنبه از مصدومین حادثه سیل استان آذر بایجان شرقی عیادت به عمل آورد.
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر ایرج حریر چی ضمن رسیدگی به وضعیت درمان و پی گیری وضع مصدومین سیل آذربایجان شرقی و دلجویی از آنها از نحوه رسیدگی بیمارستان های تبریز به این بیماران به طور کامل اظهار رضایت نموده و از کادر درمانی به دلیل رسیدگی کامل و به موقع به آنها تقدیر و تشکر نمود. وی همچنین ضمن تسلیت به خانواده  داغ دیدگان از طرف وزیر بهداشت و هیئت دولت، بهبودی عاجل وکامل مصدومین را از درگاه پروردگار متعال خواستار شد.

• توسط امیرسینا فقیهی
  • در 1396/01/26