تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

هفتمین دوره کنفرانس بین المللی نانوساختارها برگزار می شود

هشتم تا دهم اسفندماه سال 96

هفتمین دوره کنفرانس بین المللی نانوساختارها برگزار می شود

هفتمین دوره کنفرانس بین المللی نانوساختارها هشتم تا دهم اسفندماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
دانشگاه صنعتی شریف به همت پژوهشکده علوم و فناوری نانو و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ، هفتمین دوره کنفرانس بین المللی نانوساختارها را با هدف معرفی آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی پژوهشگران داخلی در حوزه نانوفناوری و ایجاد بستر مناسب برای تعامل سازنده بین محققین و اساتید داخلی و بین المللی، در تاریخ هشتم تا دهم اسفندماه سال 96 برگزار می کند.
علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس  icns7.sharif.ir  مراجعه کنند.

• توسط فاطمه ذابح جمشیدی
  • تایید شده رضا محمدی نسب