تاریخ : چهارشنبه 2 فروردين 1396

بازدید معاون کنترل کیفیت واعتبار بخشی اورژانس کشوراز قطب شمالغرب کشور

دکتر رجایی معاون کنترل کیفیت واعتبار بخشی اورژانس کشور و رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان
دکتر روزبه رجایی معاون کنترل کیفیت واعتبار بخشی اورژانس کشور و رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان آذربایجان شرقی از پایگاهها و ایستگاههای سلامت  قطب شمالغرب كشور بازدید کرد .
معاون کنترل کیفیت واعتبار بخشی اورژانس کشور از پايگاه های اورژانس و ایستگاههای سلامت شهرستان بستان آباد و آزادراه پيامبر اعظم ،قره باغ استان قزوین و شهرستان های غزال، خرمدره، زنجان بازدید نمود.
دکتر رجایی استقرار مناسب همكاران با لباس فرم و آمادگي كامل در ایستگاهها و پایگاهها و همچنین نصب بنرهاي تبليغاتي بصورت مناسب و قرار داشتن در معرض ديد و استقرار آمبولانس ها را بصورت کنار جاده ایی از نقاط قوت این بازید اعلام کرد .

• توسط غلامرضا حسنی اصل
  • تایید شده غلامرضا حسنی اصل