تاریخ : دوشنبه 30 اسفند 1395

با شروع بازدیدهای نظارتی نورورز 96 بیمارستان فاطمیه و مرکز دیالیز شبستر مورد بازدید قرار گرفت.

بازدید قائم مقام رئیس دانشگاه از شهرستان شبستر
با شروع بازدیدهای نظارتی نورورز 96 بیمارستان فاطمیه شبستر مورد بازدید قرار گرفت.
در روز 29 اسفند بیمارستان فاطمیه و بخش دیالیز شهرستان شبستر توسط قایم مقام رئیس دانشگاه و تیم کارشناسی مورد بازدید قرار گرفت.
دکتر علی اکبر طاهر اقدم به همراه تیم نظارت معاونت درمان از بخشهای بیمارستان فاطمیه شبستر بازدید نمود و در خصوص نحوه خدمت رسانی در روزهای عید با مسئولین بیمارستان گفتگو کرد.همچنین جهت رفاه حال بیماران دیالیزی ، واحد بیماریهای خاص معاونت درمان در طول تعطیلات نوروزی بصورت مستمر از مراکز دیالیزی استان بازدید خواهند کرد.
  • توسط غلامرضا حسنی اصل
  • تایید شده غلامرضا حسنی اصل