تاریخ : سه شنبه 17 اسفند 1395

دکتر ثمین صدیقی به همراه دکتر تبریزی قائم مقام محترم معاونت بهداشتی وزارت، دکتر درستی معاون بهداشتی دانشگاه،...
دکتر ثمین صدیقی به همراه  دکتر تبریزی قائم مقام محترم معاونت بهداشتی وزارت، دکتر درستی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر کارآموز قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه،  دکتر خسروشاهی رئیس  مرکز بهداشت تبریز به همراه جمعی از مسئولین استانی از مرکز بازدید و از نزدیک در جریان روند امور به ویژه برنامه های توسعه ای مرکز آموزشی و درمانی اسدآبادی در زمینه ی توسعه ی نظام ارجاع و همکاری و هماهنگی با مجتمع های سلامت و... قرارگرفتند.
در جریان این بازدید دکتر جباری رئیس مرکز آموزشی درمانی اسدآبادی توضیحاتی به پرسش ها و مسائل مطرح شده دکتر صدیقی، ارائه نمودند و مقرر شد همکاری های فنی بیشتری در آینده بین مرکز و نمایندگی وزارت خانه صورت گیرد.
اضافه می نماید  دکتر ثمین صدیقی با تعدادی از متخصصین پزشک  شاغل در مرکز  از جمله خانم دکتر میکائیل پور و دکتر سلامی بحث و تبادل نظر کردند.
محور اصلی صحبت ها و مذاکرات در خصوص نظام ارجاع و سطح بندی خدمات بود.

آلبوم تصاویربازدید آقای دکتر ثمین صدیقی نماینده محترم WHO درجمهوری اسلامی ایران از مرکز آموزشی درمانی اسدآبادی -

• توسط ناصر هادی
  • تایید شده فاطمه دایی
  • در 1395/12/22
عکسی برای این آلبوم ثبت نشده است.