برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
Aa

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز Tabriz University of Medical Sciences

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 14 اسفند 1395
کد 4026

مرکز تحقیقات ایمنی غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار کرد:

کارگاه آموزشی آشنایی با شیوه های نوین آماده سازی نمونه


دکتر ثمین حمیدی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات ایمنی غذا و دارو: مرحله آماده سازی نمونه پرهزینه ترین و زمان برترین مرحله در طی فرایند آنالیز محصولات می باشد.
به گزارش ایفدانا و به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز کارگاه آموزشی آشنایی با شیوه های نوین آماده سازی نمونه برای روش های تجزیه ای در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برای کارکنان معاونت و دانشجویان علاقمند برگزار شد. دکتر ثمین حمیدی در شروع کارگاه گفت: شناسایی اجزا سازنده نمونه های زیستی، مواد غذایی و بهداشتی به نوعی با روش های اماده سازی نمونه در ارتباط می باشد  که مرحله آماده سازی نمونه پرهزینه ترین و زمان برترین مرحله در طی فرایند آنالیز محصولات می باشد.
در این کارگاه آموزشی روشهای میکرو استخراج فازهای مایع و جامد، تجهیزات مورد نیاز برای پیاده سازی آن در نمونه های حقیقی و بررسی محاسبات آماری برای شرکت کنندگان تشریح شد.
 این دوره به علت استقبال زیاد شرکت کنندگان برای روز دوم نیز تمدید شد قابل ذکر است بیش از 120 نفر در این دوره آموزشی شرکت داشتند.
 
 
  • نوشته شده
  • توسط آمنه سلیمی
  • تعداد بازدید 831
  • تایید شده
  • در 1395/12/14
  • ساعت 14:10