تاریخ : چهارشنبه 4 اسفند 1395

درخشش ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مسابقات پرورش اندام

"یوسف عیوضی" ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مسابقات پرورش اندام استان آذربایجان شرقی موفق به کسب دو مدال نقره و برنز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، "یوسف عیوضی" از کارمندان شاغل در مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، موفق به کسب مقام نایب قهرمانی در رشته "بادی کلاسیک" و مقام سوم رشته "پرورش اندام" در وزن ۷۵ کیلوگرم شد.
گفتنی است، این ورزشکار، همچنین با درخشش در رشته "بادی کلاسیک" موفق به کسب عنوان نماینده استان آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری (انتخابی تیم ملی) شد.

آلبوم تصاویردرخشش ورزشکار دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مسابقات پرورش اندام

یوسف عیوضی