تاریخ : شنبه 1 شهريور 1393

سخنرانی آقای دکتر محمدپور تحت عنوان"Latent Class Analysis & Latent Transition Analysis"مبحث آماری

... سخنرانی آقای دکتر محمدپور تحت عنوان "Latent Class Analysis & Latent Transition Analysis "

سخنرانی آقای دکتر محمدپور تحت عنوان "Latent Class Analysis & Latent Transition Analysis "  از سلسله مباحث مربوط به تجزیه و تحلیل های پیشرفته آماری در تاریخ 93/6/5 در محل دانشکده بهداشت برگزار خواهد گردید.شرکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان دوره دکتری تخصصی در این سخنرانی با پرداخت مبلغ 300000 ریال آزاد خواهد بود.علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به شماره تلفن 33344731 تماس حاصل فرمایند.

• توسط منیر بایرام زاده
  • در 1396/01/24