تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

گزارش همایش یک روزه مسئولین کارگزینی واحدهای تابعه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، همایش یک روزه مسئولین کارگزینی واحدهای تابعه دانشگاه در مرکز کشوری مدیریت سلامت برگزار شد .
در ابتدای این همایش که با هدف بررسی عملکرد سال 95 و تبیین اهداف و برنامه های سال آتی این حوزه برگزار شد ،امیر خسرو مدیر شهلا مدیر منابع انسانی دانشگاه  اظهار امیدواری کرد : این گردهمایی موجب ارتقاء و دانش و همدلی بیشتر همکاران و سهولت در اجرای امور و حرکت به سمت اهداف این حوزه گردد . وی سپس ضمن تشریح انتظارات ، اهداف و برنامه های سال 96 معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حوزه مدیریت منابع انسانی ، بر مکانیزه کردن پرونده های پرسنلی ، صدور احکام با امضاء دیجیتالی و آنلاین کردن حضور و غیاب تأکید نمود . مدیر منابع انسانی دانشگاه در خاتمه از مسئولان و همکاران کارگزینی واحدها تقاضا نمود با انگیزه کافی در راستای اهداف تعیین شده حرکت کنند تا شاهد موفقیت های روزافزون و بیش از پیش باشیم . در ادامه این همایش مسئولین و کارشناسان حوزه مدیریت منابع انسانی آقایان : کلام ا... عباسی در خصوص مسائل مرتبط با پاسخگوئی به آراء و دادخواست های واصله ، وحدت خیرخواهان حقیقی در خصوص مسائل مرتبط با حقوق و دستمزد ،علی ساسانی در خصوص مسائل مرتبط با بیمه و انتقال کسور و قندچی در خصوص مسائل مرتبط با طرح آنلاین و یکپارچه سازی سامانه حضور و غیاب توضیحاتی را ارائه نمودند .

• توسط علی همراهی
  • در 1395/11/26