rahbari
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395
 دومین جلسه کلان منطقه 2 آمایش سرزمینی جهت تدوین سند برنامه رشد وتعالی علمی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه در افق 1404 در علوم پزشکی تبریز تشکیل شد.
در این جلسه دستیابی به مرجعیت علمی با اتکا به ظرفیت های بومی مناطق آمایشی کشور طبق مدل ارائه شده توسط وزارت برنامه ریزیهای لازم صورت گرفت به نحوی که مقرر گردید سند توسعه علمی دانشگاههای کلان منطقه 2 از باب تعداد دانشجو و هیات علمی و فضای فیزیکی وتحقیقاتی تا آخر بهمن ماه تهیه وبه وزارت ارائه گردد.
لازم به توضیح است پیش بینی می شود افق مطلوبی در طول ده سال آینده در مسیر پیشرفت دانشگاههای علوم پزشکی مهیا گردد.
  • تایید شده پروین جوادی
  • در 1395/11/25