تاریخ : جمعه 22 بهمن 1395

همگام با مردم آگاه ایران اسلامی

حضور حماسی خانواده بزرگ دانشگاه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافته و بار دیگر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و استقلال و آزادی خود را جشن گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر محمد حسین صومی رییس دانشگاه ، هیئت رییسه وکارکنان  این دانشگاه از مقابل مسجد کریمخان واقع در چهارراه بهشتی به خیل عظیم راهپیمایان پیوستند.
همگام با عموم مردم آگاه ایران اسلامی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با حضور حماسی خود در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن بار دیگر با آرمانهای امام و شهدا تجدید پیمان کردند .

آلبوم تصاویرهمگام با مردم آگاه ایران اسلامی

• توسط علی همراهی