تاریخ : پنجشنبه 21 بهمن 1395

آیین اختتامیه دومین دوره هفته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد -

مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این آیین گفت: در هفته فرهنگی دانشگاه بیش از ۳۰ عنوان برنامه توسط ۲۶ کانون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مدیر تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این آیین گفت: در هفته فرهنگی دانشگاه بیش از ۳۰ عنوان برنامه  توسط ۲۶ کانون فرهنگی دانشجویی این دانشگاه اجرا شد.
وی ادامه داد: دانشجویان به عنوان بزرگترین سرمایه معنوی دانشگاه محسوب می شوند و ما قدردان زحمات انها هستیم.
وی گفت: دومین دوره هفته فرهنگی کانون های دانشجویی در حالی برگزار شد که ما تجربه دوره اول را کسب کرده بودیم، اجرای هفته فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز یک ایده نوآورانه و در نوع خود بی نظیر است.
گفتنی است؛ دومین دوره هفته فرهنگی کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ۲۰ تا ۲۵ آذرماه سال جاری برگزار شد.

آلبوم تصاویرآیین اختتامیه دومین دوره هفته فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد -

• توسط علی همراهی
  • در 1395/11/21