تاریخ : سه شنبه 19 بهمن 1395

برگزاری دوازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دوازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وبا حضور 110 نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال برگزاری است .

دوازدهمین دوره  ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وبا حضور 110 نفر از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال برگزاری است . این  دوره به مدت سه روز برگزار می گردد. آیت الله دکتر سید مرتضی حسینی شاهرودی درخصوص معرفت شناسی و دکتر احد فرامرز قراملکی در موضوع اخلاق حرفه ای مدرسان این دوره می باشند .
گفتنی است مسئول برگزاری دوره ضیافت اندیشه اساتید ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه می باشد .

• توسط علی همراهی
  • در 1395/11/19