تاریخ : جمعه 15 بهمن 1395

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از دانشکده پرستاری و مامایی

دکتر صومی : حضور اساتید در کنار دانشجویان بر بالین بیمار نقطه قوت کارماست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همزمان با هفته پرستار روز پنجشنبه 14/11/95 در دانشکده پرستاری و مامایی تبریز حضور یافت و با اساتید و دانشجویان پرستاری دیدار کرد .
دکتر صومی در جمع اساتید دانشکده پس از شنیدن مشکلات اساتید پرستاری در مورد مشکلات آموزش بالینی گفت : حضور اساتید در کنار دانشجویان بر بالین بیمار نقطه قوت کارماست واین کار در تربیت دانشجو و تقویت روحی بیماران نیز مفید خواهد بود و قول داد مسایل در حوزه آموزش و درمان بررسی شود.
دکتر صومی در این دیدار از نزدیک در جریان برنامه کلاسی دانشجویان قرار گرفت و با توجه به عدم حضور مدرس تربیت بدنی در کلاس بر ضرورت حضور بموقع مدرسان و صیانت از وقت دانشجویان تاکید کرد.

آلبوم تصاویربازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از دانشکده پرستاری و مامایی

• توسط فاطمه دایی