تاریخ : چهارشنبه 22 دي 1395

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز رئیس دانشگاه از طرحهای عمرانی شهرستان میانه بازدید و از نزدیک روند اجرای طرحهای عمرانی را بررسی کرد.
دکتر صومی به همراه معاونین درمان ، توسعه مدیریت و منابع ، مدیران حوزه ریاست و امور فنی دانشگاه در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) میانه بر لزوم تسریع در تکمیل و تجهیز بیمارستان تاکید نمود.
وی در این بازدید اظهار داشت : در طرح تحول نظام سلامت ، خدمت رسانی مطلوب و جلب رضایت شهروندان از اولویت های این طرح می باشد و تجهیز بیمارستان میانه در راستای این طرح از اهمیت ویژه ایی برخوردار است .
دکتر صومی افزود : بازدید های مستمر از طرحها و پروژه های درمانی و بهداشتی دانشگاه موجب حل مشکلات و بهبود روند اجرایی طرحها می گردد و از اول مسئولیتم شخصا بازدید از تمامی پروژه های دانشگاه قدمهای موثری برداشته شده است .
درخاتمه بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با پزشکان و متخصصان شهرستان گفتگو کرده و دستورات لازم مبنی بر پیگیری و حل مشکلات مطرح شده راصادر نمودند.

آلبوم تصاویر بازدید دکتر صومی از شهرستان میانه وتاکید بر تسریع در تجهیز و تکمیل بیمارستان امام خمینی (ره)

• توسط آمنه سلیمی
  • در 1395/10/22