rahbari
تاریخ : پنجشنبه 16 دي 1395

تشکیل جلسه دکترصومی با مدیران گروه های آموزشی دانشگاه

دکترمحمدحسین صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز جلسه ای با کلیه مدیران گروه های آموزشی دانشگاه تشکیل داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مدیران گروه های آموزشی ضمن بیان مشکلات ،  پیشنهادات خود را در راستای پیشرفت  آموزشی ، پژوهشی و درمانی در دانشگاه  ارائه کردند.
دکترصومی نیز به بیان گزارشی چندین ساله  از وضعیت  اقدامات عمرانی ، اعتباری درخصوص ارتقای فعالیت های پژوهشی و آموزشی و همچنین تأمین تجهیزات مورد نیاز دراین زمینه پرداخت .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین بر اهتمام جدی مسئولین و مدیران دانشگاه بر ارتقای سطح علمی آموزشی دانشگاه تاکید کرد.

آلبوم تصاویرتشکیل جلسه دکترصومی با مدیران گروه های آموزشی دانشگاه

• توسط پروین جوادی