تاریخ : دوشنبه 13 دي 1395

تقدیر استاندار آذربایجان شرقی از رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دکتر جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی ضمن ارسال لوح، از دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به خاطر همکاری  شایسته در ستاد اربعین تقدیر نمود، متن لوح به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر محمد حسین صومی مسوول محترم کمیته بهداشت و درمان ستاد اربعین استان
سلام علیکم،
خداوند تبارک و تعالی را شاکر و سپاسگزاریم که توفیق خدمت رسانی به زائران عتبات عالیات را نصیبمان کرد و چه سعادتی بالاتر از این که خدمتگزاران زائران حسینی باشیم.
با توجه به اینکه در اجرای برنامه های مختلف خدمات رسانی به زائرین در اربعین حسینی از هیچ سعی و کوششی دریغ ننموده اید، لازم میدانم از این همه تلاش و مساعی ارزشمند جنابعالی از صمیم قلب تقدیر و تشکر نمایم.
امیدوارم این زحمات موجب رضایت الهی باشد و از درگاه بیکرانش سلامتی و توفیق روزافزون برایتان آرزومندم.

اسماعیل جبارزاده

• توسط بهزاد محمدعلیزاده