rahbari
تاریخ : سه شنبه 7 دي 1395

در اجلاس استانی نماز ، دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دستگاه شایسته تقدیر فعال نماز معرفی شد

در این اجلاس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعنوان دستگاه شایسته تقدیرمعرفی شده و دکتر محمد حسین صومی رییس دانشگاه (رییس ستاد اقامه نمازدانشگاه ) و حجه الاسلام والمسلمین دکتر خیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ( دبیر ستاد اقامه نمازدانشگاه ) لوح تقدیر دریافت نمودند.

اجلاس استانی نماز و تجلیل از دستگاه های فعال نماز در سالن جمهوری اسلامی استانداری آذربایجان شرقی  برگزار شد و از دستگاههای فعال در عرصه نماز تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، در این اجلاس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعنوان دستگاه شایسته تقدیرمعرفی شده و دکتر محمد حسین صومی رییس دانشگاه (رییس ستاد اقامه نمازدانشگاه )  و حجه الاسلام والمسلمین دکتر خیری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه  ( دبیر ستاد اقامه نمازدانشگاه ) لوح تقدیر دریافت نمودند.

• توسط علی همراهی
  • در 1395/10/07