تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

آیین تودیع و معارفه رییس مرکز آموزشی و درمانی شهدا برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه رییس مرکز آموزشی و درمانی شهدا  با حضور معاون درمان دانشگاه در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دکتر تقی زادیه در این آیین ضمن تقدیر از زحمات دکتر عباسعلی درستی رییس سابق این  مرکز و تشکر از جناب آقای دکتر علیرضا صادقپور به دلیل قبول مسوولیت ریاست این بیمارستان ، گفت: مطمئن  هستیم که در سایه مدیریت جدید،  بیمارستان روند رو به رشد خود را همچنان طی خواهد نمود. وی گفت: آماری که از کارشناسان درمان در اختیار ما قرار داده شده  نشانگر افزایش ضریب اشغال تخت این بیمارستان از 67 درصد سال 92  به 80 درصد در بخش ارتوپدی است که این خود نشان دهنده افزایش کیفیت خدمات رسانی در این بیمارستان است ولی افزود : تلاشی که ما داریم تبدیل این مرکز به مرکزچند  تخصصی و جنرال در سطح شهر و منطقه است که بتوانیم خدمات زیادی را به مردم ارائه نماییم. دکتر تقی زادیه در ادامه سخنان خود  افزود: درخواستی که از رییس جدید این بیمارستان داریم توجه ویژه به استقرار دائم پزشک متخصص مقیم دراورژانس این بیمارستان هست که گاها نارضایتی هایی در این مورد به گوش می رسد. وی در خصوص درامد بیمارستان و پرداختی ها به پزشکان و کارکنان هم  گفت: بیمارستان شهدا جزو بیمارستانهایی است که با وجود مشکلات مالی ، پرداختی های خود را حدالامکان قبل از دریافت از بیمه ها پرداخت میکند و اخیرا هم خبر های خوبی در خصوص دریافت مطالبات هم از بیمه سلامت و هم بیمه تامین اجتماعی داریم که انشاله بتوانیم بار مالی بیمارستان و همچنین مشکل کارانه ها  را حل کنیم. وی گفت در خصوص راه اندازی بخش ام آر ای هم توانسته ایم دو مجوز بگیریم که اولین آن در بیمارستان امام رضا مستقرکردیم و دومین بیمارستان حائز شرایط در این خصوص بیمارستان شهدا هست که انشا اله با راه اندازی آن در این مرکز هم بتوانیم باری از دوش مردم برداریم .

آلبوم تصاویرآیین تودیع و معارفه رییس مرکز آموزشی و درمانی شهدا برگزار شد

• توسط بهزاد محمدعلیزاده