rahbari
تاریخ : پنجشنبه 25 آذر 1395

مهندس محمد رضا عمرانی فر رییس گروه کارشناسان مدیریت فنی توسط رییس دانشگاه تشویق شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دکتر صومی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز 20 آذر ساعت 22.40 شب از محل احداث ساختمان  مرکز نوآوری بازدید نمود. در این بازدید که جهت نظارت بر نحوه بتن ریزی و حضور دقیق کارگران و مهندسین مربوطه و نگرانی ایشان از سرمای موجود منطقه و آسیب های فنی احتمالی به ساختمان مذکور بود شاهد حضور مسئولانه مهندس محمد رضا عمرانی فر رییس گروه کارشناسان مدیریت فنی در محل پروژه شده و ایشان را طی نامه ای مورد تشویق قرار دادند .

• توسط علی همراهی
  • در 1395/09/25