rahbari
تاریخ : چهارشنبه 24 آذر 1395

همایش توسعه پایدار گردشگری برگزار شد

شروع همایش "توسعه پایدار گردشگری" با اجرای  مسعود اسدی دبیر کانون موسیقی هفت آسمان همراه بود.
سپس اکبر قاسمی عضو انجمن گردشگری ایران سخنان خود را با اشاره به تعریفی از معنای "توسعه" آغاز کرد و اظهار نمود: توسعه پدیده ای است پویا که به زمان ومکان خاصی تعلق ندارد و مختص به جامعه خاصی نیست. توسعه در بخش های مختلفی چون توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و... معنا و مفهوم می یابد که  با در نظر گرفتن مجموعه این شاخص ها جامعه ای توسعه یافته پدید خواهد آورد.
 در ادامه استند آپ کمدی توسط اعضای کانون تئاتر اجرا شد و سپس گروه نوازندگی هم آوا با اجرای چند قطعه موسیقی سنتی شور و شوق خاصی در میان حضار پدید آوردند.
مسابقه خوانندگی برای آقایان و تشخیص عکس های گردشگری از مناطق مختلف ایران برای خانم ها
و اهدای کاکتوس به همه شرکت کنندگان از دیگر برنامه های این همایش بود که به همت کانون گردشگری دانشگاه برگزار شد.

• توسط علی همراهی
  • در 1395/09/24