تاریخ : چهارشنبه 24 آذر 1395

برنامه نشانی از حضور به همت کانون تنفس سبز در دانشگاه برگزار شد

همزمان با دومین هفته فرهنگی کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز،  برنامه نشانی از حضور به همت کانون تنفس سبز در این دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه کودکان مبتلا به داون برای محیط  زیست نقاشی کردند تا یادآوری برای حضور آنها در جامعه باشد.
این مراسم که با حضور 15 نفر از دختران و پسران  مبتلا به داون در سالن شایانمهر این دانشگاه برگزار شد محیطی بود برای شادی و نشاط این کودکان تا با تمام ظرافت و زیبایی برای محیط زیست نقاشی کنند.
 برنامه ای شاد و مفرح که لبخند را دوباره بر لبان این کودکان نشاند،کودکانی که در بسیاری از موارد فراموش می شوند و مورد غفلت قرار می گیرند.
مدیران فرهنگی دانشگاه و مسئولان اداره کل حفاظت محیط زیست استان دانشجویان فعال در کانون تنفس سبز را در این برنامه همراهی کردند.
در پایان این مراسم نقاشی این کودکان که روی بنری کشیده شده بود در معرض دید عموم قرار گرفت.

• توسط علی همراهی
  • در 1395/09/24