تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1395

حضور تیم های روانپزشکی در منازل آسیب دیدگان حادثه قطار

عربالگری آسیب دیدگان حادثه قطار مسافربری قطار مشهد از بعدازظهر امروز در تبریز آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکتر علی فخاری معاون آموزشی گروه روان پزشکی دانشگاه خبرداد: جلسه آموزش و هماهنگی تیم های غربالگری آسیب دیدگان حادثه قطار امروز در مرکز روانپزشکی جامعه نگر تشکیل و از امروز عصر 14 تیم شامل روانشناس دستیار روانپزشکی مددکار و پزشک عمومی به منازل آسیب دیدگان مراجعه و اقدام خواهند کرد.
به گزارش فوق ، وی افزود : برای جلوگیری از تداخل یا موازی کاری مددکاران بهزیستی نیز با این تیم ها همکاری خواهند کرد .

• توسط پروین جوادی
  • تایید شده پروین جوادی