rahbari
تاریخ : جمعه 21 آبان 1395

انفجار در ساختمان مركز بهداشت شهرستان تبريز مصدومي نداشت

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت شهرستان تبريز: انفجاري در ساختمان محوطه مركز بهداشت تبريز به وسعت 50 متر مربع واقع در ميدان جهاد ( نصف راه ) در ساعت 2 بامداد اتفاق افتاد كه بلافاصله عوامل امدادي و مسئولين در محل حاضر شدند كه خوشبختانه اين انفجار مصدومي نداشته است .

جهانمهر افزود : اين انفجار باعث نگراني اهالي محل و شكستن شيشه هاي چند ساختمان و مغازه در حوالي محل حادثه شده است و قسمتي از ساختمان واقع در محوطه مركز بهداشت تبريز به وسعت 50 متر مربع تخريب شده است .

ايشان در مورد علت انفجار گفت : با توجه به بررسي هاي اوليه كارشناسان نشت گاز علت اصلي انفجار اعلام شده است و موضوع توسط كارشناسان ادارات ذي ربط در حال بررسي مي باشد .

• توسط فاطمه دایی
  • در 1395/08/21