تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1395

هم زمان با افتتاح ۷۱۴ واحد تک نفره زایمان طبیعی در سراسر کشور:

۸ واحد LDR در بیمارستان طالقانی تبریز افتتاح شد

.

رئیس بیمارستان طالقانی تبریز در حاشیه افتتاح بخش های LDR این بیمارستان  اظهار کرد: برای اولین بار در استان آذربایجانشرقی این بخش با ۸ اتاق تک نفره زایمان طبیعی افتتاح شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر بهزاد سروران افزود: مفهوم LDR به معنای مراقبت های قبل از زایمان، حین زایمان و بعد از زایمان است .
وی با اشاره به مراقبت های قبل از زایمان در بیمارستان طالقانی تبریز خاطرنشان کرد: در ماه های اول بارداری آموزش های لازم در خصوص مراقبت از جنین و اموزش های لازم جهت آشنایی با زایمان طبیعی توسط مربیان مجرب در این بیمارستان به زنان باردار داده می شود .
وی ادامه داد: در این بخش مراحل زایمان زیر نظر پزشک متخصص و ماما در اتاق های تجهیز شده و تک نفره که امکان اسکان همراه بیمار نیز هست، انجام و مادر و فرزند بعد از گذشت زمان بستری بیمارستان را ترک می کنند .
وی یادآور شد: این بخش ها با همراهی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تخصیص اعتبارات لازم از سوی وزارتخانه بهداشت در یک طبقه مجزا با وسعت ۸۰۰ مترمربع ، ۸ اتاق تک نفره به همراه اتاق پزشکان و پرستاران و یک اتاق عمل ایجاد شد، اتاق عمل برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در حین زایمان طبیعی پیش بینی شده که در صورت نیاز، بلافاصله بیمار به آن منتقل شود .
وی با بیان اینکه احداث و تجهیز این مرکز یک سال زمان برده است، گفت: در حدود ۲ میلیارد تومان اعتبار برای احداث و تجهیز این مرکز هزینه شده است .
به گفته وی، نصب پنجره های دو جداره در این مرکز، تعویض سنگ فرش های کف بیمارستان، فضاسازی برای ایجاد هر چه بیشتر نشاط و یکسری اقدامات زیر بنایی از دیگر کارهای انجام شده در مرکز برای رفاه حال بیماران و همراهان آنها است

آلبوم تصاویر۸ واحد LDR در بیمارستان طالقانی تبریز افتتاح شد

• توسط پروین جوادی