تاریخ : دوشنبه 17 آبان 1395

دوازدهمین جشنواره ورزشی دورن دانشگاهی جام دانشجو(آذرماه 95)

گرامیداشت هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مدیر تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد: دوازدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی گرامیداشت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز -جام دانشجو از تاریخ 20 آبان ماه طبق برنامه زمانبندی شده در 16 رشته ورزشی برادران و 18 رشته ورزشی خواهران شروع خواهد شد.

دکتر بهرام جمالی در ادامه افزود: این جشنواره که مصادف با هفتادمین سال تاسیس دانشگاه می‌باشد با تعداد بیشتری از رشته‌های ورزشی و مشارکت حداکثری دانشجویان برگزار می‌شود.

دکتر جمالی با اشاره به اهمیت این مسابقات افزود: با توجه به اینکه در بهمن و اسفند ماه سال جاری مسابقات فوتسال دانشجویان پسر و اولین المپیاد ورزش‌های همگانی داشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را پیش رو داریم از این جشنواره نفرات برتر انتخاب و به این المپیاد و مسابقات اعزام خواهند شد. دوازدهمین جشنواره ورزشی درون دانشگاهی تا 16 آذر ( روز دانشجو) با رقابت بیش از 1000 نفر از دانشجویان ادامه خواهد یافت.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1395/08/17