تاریخ : شنبه 15 آبان 1395

سومین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات

دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر دستیابی به جایگاه برتر در میان دانشگاههای جهان اسلام و همسو با اهداف عالیه نظام مقدس اسلامی و چشم انداز علمی کشور، برنامه ای منسجم و مناسب را طراحی و آغاز نموده است. بی شک بهره گیری از افکار و نظرات اندیشمندان و صاحب نظران علمی داخلی و خارجی نقشی موثر و بی بدیل در نیل به این مقصود ایفا می کند و برای این دانشگاه بسی مغتنم خواهد بود. از این روی بسیار مفتخریم که برگزاری سومین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات (Hospital Build & Facility Management) را در تاریخ 28 الی 29 آذرماه 1395به همراه جشنواره تقدیر از خیرین سلامت و پیشگامان ساخت بیمارستان در مرکز همایشهای بین المللی رازی اعلان و از اساتید، دانش پژوهان و همکاران محترم برای حضور ارزشمندشان در این همایش علمی دعوت کنیم.

• توسط رضا محمدی نسب
  • در 1395/08/15