تاریخ : دوشنبه 15 شهريور 1395

برگزاری کارگاه آموزشی فرزند پروری در دانشکده توانبخشی

.

دومین جلسه کارگاه آموزشی فرزند پروری با همکاری دانشکده توانبخشی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ویژه کارکنان دانشکده توانبخشی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی تبریز در این کارگاه حبیب شجاع (روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی) انواع مهارت های تربیت فرزند شامل توجه کردن، پاداش دادن، نادیده گرفتن، دستور دادن و محروم سازی را تشریح نموده و یادآور شدند که معمولا تصور عموم بر این است که فرزند پروری خصوصیتی است که پس از تولد به والدین اعطا می‌شود در حالی که فرزند پروری مهارت و علمی است که نیاز به آموزش و فراگیری دارد و طبعا والدینی که این مهارت را کسب نکرده باشند، توانایی اداره کردن رفتارهای نامناسب کودک خویش را ندارند؛ بنابراین این پنج مهارت به عنوان مهارت های اساسی فرزند پروری به همراه نحوه پاسخ به سوالات  کودکان در این کارگاه آموزش داده شد.

• ساعت 11
  • تایید شده پروین جوادی