تاریخ آخرین بروزرسانی : پنجشنبه سوم خرداد 1397 ساعت 19:12
تاریخ : دوشنبه 15 شهريور 1395

معارفه دکتر شیرمحمدی به عنوان معاون آموزشی مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع):مراسم معارفه معاون آموزشی مرکز ، آقای دکتر مسعود شیر محمدی با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، رئیس و مدیر مرکز، اساتید، دانشجویان و سایر همکاران بیمارستان در محل سالن کنفرانس مرکز، برگزار گردید.
در این مراسم ابتدا آقای دکتر فرجی رئیس مرکز و معاون سابق آموزشی در خصوص اهمیت ارتقای کیفیت در خدمات درمانی و آموزشی مطالبی عنوان نمودند. در ادامه برنامه آقای دکتر بهرامی مدیر گروه داخلی سخنانی در رابطه با لزوم ایجاد نظم در برنامه های آموزشی و فرآیند های درمانی بیان فرمودند. در پایان مراسم آقای دکتر شیرمحمدی بعنوان معاون آموزشی سخنرانی نمودند و بصورت خلاصه از برنامه های پیش روی این معاونت را بیان نمودند.

• در دوشنبه 15 شهريور 1395
  • ساعت 10